validkeyshop 100% Valid Windows Product Key. Cheap Windows 7 Product Keys, Windows 8 Keys and Office 2013 keys are offered here. windows 10 Professional key sale Windows 10 Home Key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key

Aarnoud de Groen

Aarnoud de GroenAarnoud de Groen (Den Haag, 1971) ontving op 9-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen. De eerste beginselen werden hem bijgebracht door de organist Jan van Westenbrugge. Daarna zette hij zijn orgelstudie voort bij Everhard Zwart. In 1983 was hij reeds zover gevorderd dat hij in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Rijswijk voor het eerst een kerkdienst begeleidde; korte tijd later volgde hierop zijn benoeming tot kerkorganist.

Debuut als concertorganist

In 1984 maakte hij zijn debuut als concertorganist met een serie concerten op het orgel van de Hervormde Kerk te Pijnacker.

In 1985 werd hij toegelaten tot de gecombineerde opleiding school en muziek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Het is aan dit instituut dat Aarnoud de Groen bij Rienk Jiskoot zijn beroepsopleiding heeft gevolgd. Daarna heeft hij bij Ben van Oosten interpretatielessen gevolgd.

In 1990 werd hij benoemd als organist van de Julianakerk te Den Haag.Bovendien is Aarnoud sinds 1997 de vaste begeleider van het Christelijk Residentie Mannenkoor.

Bron: www.aarnouddegroen.com