validkeyshop 100% Valid Windows Product Key. Cheap Windows 7 Product Keys, Windows 8 Keys and Office 2013 keys are offered here. windows 10 Professional key sale Windows 10 Home Key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key

Arjan Breukhoven

Arjan Breukhoven

Arjan Breukhoven studeerde hoofdvakken orgel en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aan het conservatorium studeerde Arjan Breukhoven ook o.a. piano, zang, improvisatie en koordirectie.

Arjan Breukhoven geeft jaarlijks talloze concerten uiteraard in eigen land, maar ook in vele andere landen binnen Europa, Rusland en Australië. Dit jaar heeft Arjan concerttournee’s naar Finland, Oostenrijk en drie keer naar Duitsland. In 2015 staan al tournee’s naar Rusland en Australië op het programma.

Op 14 juni 2014 aanstaande werd zeer eervol in Parijs aan Arjan Breukhoven uitgereikt, ter gelegenheid van zijn grote verdienste voor de Franse orgelmuziek die hij wereldwijd uitvoert, door de Société Académique d’encouragement et d’éducation ‘Arts, Sciences et Lettres’ te Parijs: de ‘Médaille d’ Argent’ (de zilveren medaille).

Hij werkt als pianist en als organist regelmatig samen met nationale en internationale artiesten. Het grootste orgel waarop Arjan Breukhoven concerteerde was het 127 stemmen tellende orgel van de St. Patrick’s Basilica in de Australische havenplaats Fremantle. Ook bespeelde Arjan wellicht als eerste Nederlandse organist het hoofdorgel van de Vaticaanse Sint Pieter, in de beroemdste kerk ter wereld. Bovendien is Arjan Breukhoven dirigent van een drietal zeer grote mannenkoren.

Arjan verleent jaarlijks zijn medewerking aan zo’n 500 concerten en diensten. Regelmatig werkt hij mee aan televisieopnamen voor het bekende tv-programma ‘Nederland Zingt’ van de Evangelische Omroep, maar hij is ook regelmatig te gast bij meerdere radioprogramma’s. Ook heeft Arjan Breukhoven aan talloze DVD- en Cd-producties meegewerkt welke ook in binnen- en buitenland werden opgenomen. Als componist is hij bekend door zijn vele composities voor koor, orgel en andere instrumenten. Arjan Breukhoven is als organist verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie? Bezoek op internet: www.arjanbreukhoven.nl

Organisten uitgelicht

Alle organisten