validkeyshop 100% Valid Windows Product Key. Cheap Windows 7 Product Keys, Windows 8 Keys and Office 2013 keys are offered here. windows 10 Professional key sale Windows 10 Home Key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key

Dennis van der Wijk

Dennis van der WijkDennis van der Wijk (1985) is geboren te Ureterp. Al op kleuterleeftijd werd hij gefascineerd door het prachtige van Vulpen-orgel van de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) te Ureterp alwaar hij opgroeide. Toen hij negen jaar oud was, kreeg hij achtereenvolgens les van Wietse Hoving, Gonny van der Werff en Siebe Reiding. Aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen (voorheen Noord Nederlands Conservatorium) studeerde hij bij Johan Beeftink en Theo Jellema. Juni 2006 sloot hij zijn opleiding af met een eindexamenconcert, dit examen werd beoordeeld met een negen.

Aan het Conservatorium van Amsterdam behaalde hij het diploma kerkmuziek (2008) en zijn ‘Master of Music’ diploma orgel (2009) bij Jacques van Oortmerssen. Momenteel studeert hij nog voor Docent muziek, eveneens aan het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens zijn studie volgde hij verschillende masterclasses bij o.a. Bernard Haas, Edoardo Bellotti, Michel Bouvard, Olivier Latry, Wolfgang Zerer, Jan Willem Jansen en François Espinasse. Als docent is hij verbonden aan de Kinderkoor Academie Nederland te Amsterdam. Hij geeft concerten door heel Nederland, zowel solo als begeleiding bij koren. Als organist is hij verbonden aan de Gereformeerd kerk (Vrijgemaakt) te Alkmaar waar hij het monumentale Christiaan Müller orgel van de Kapelkerk bespeelt.

www.dennisvanderwijk.nl